Apartmaji Gerlitzen

Apartmaji Gerlitzen

Ogled fotografij
Ogled fotografij
Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen  Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen Apartmaji Gerlitzen
Ob plaži
Ob plaži
Notranji sezonski bazen
Notranji sezonski bazen
Brezplačno parkiranje
Brezplačno parkiranje
Psi so dovoljeni (doplačilo)
Psi so dovoljeni (doplačilo)
Oddaljenost
Oddaljenost 2000 m
Smučarska naprava (m):
Smučarska naprava (m): 2000 m
Smučarska proga
Smučarska proga 3000 m
Smučarski avtobus
Smučarski avtobus 150 m
Cena od
Cena od 70 EUR
Leto zadnje obnove:
Leto zadnje obnove: 2000

Apartmaji Gerlitzen

Ob plaži
Ob plaži
Notranji sezonski bazen
Notranji sezonski bazen
Brezplačno parkiranje
Brezplačno parkiranje
Psi so dovoljeni (doplačilo)
Psi so dovoljeni (doplačilo)
Oddaljenost
Oddaljenost 2000 m
Smučarska naprava (m):
Smučarska naprava (m): 2000 m
Smučarska proga
Smučarska proga 3000 m
Smučarski avtobus
Smučarski avtobus 150 m
Cena od
Cena od 70 EUR
Leto zadnje obnove:
Leto zadnje obnove: 2000

Apartmaji Gerlitzen

Apartmaji Gerlitzen, apartmaji ob jezeru, z bazenom, v bližini ski busa, smučanje v Gerlitznu, Gerlitzen, Koroška, Avstrija

Lega:
V čudoviti pokrajini, ob Osojskem jezeru, se nahajajo apartmajske hiše z zelo dobro opremljenimi apartmaji. Dostop do spodnje postaje gondole je omogočen s ski busom ali da se do parkirišča ali smučišča pripeljete sami. Apartmaji se nahajajo v mestecu Bodensdorf/Steindorf, v bližini trgovine, bencinske črpalke, restavracij.

Namestitev:
STANOVANJSKO NASELJE KASPAR-MELCHIOR-BALTHASAR K+M+B BODENSDORF
z zasebnim dostopom do jezera in veliko zelenico

Apartmajsko naselje K+M+B (Kaspar Melchior in Balthasar)

Z veliko plažo s finim prodom in kopalnim pomolom
Velika, negovana trata z drevesi za senco
Prostor za otroke in neplavalce v rahlem naklonu
Odbojka, namizni tenis in otroško igrišče, peskovnik
Privez za čolne in nosilec za manjše čolne, nosilec za surfanje
Notranji bazen (6 x 20 metrov) otroci od 3 let
Brezplačna parkirna mesta, parkirna mesta za vaša kolesa
Garaže za najem
Dvigalo v hiši
Mirno, a blizu centra
Približno 5 minut hoje do Billa/Sparmarkt, zdravnikov, bank, barov.
Brezplačen WiFi v predprostoru
Na voljo pralni in sušilni stroj (za doplačilo).

HOTELSKA PONUDBA:
Apartmaji so polno opremljeni (polno opremljena kuhinja - pribor, posoda/osrednji prostor s sofo na razteg, lahko kavčem na razteg, lahko s posteljo, lahko s pogradom), spalnica. Nekateri apartmaji imajo pečico, pomivalnim strojem, mikrovalovno pečico, grelnikom vode, drugi ne, imajo pa vsi polno opremljeno kuhinjo s priborom in posodo, ki zadošča za normalno bivanje.

Slike so iz več različnih apartmajev! Vsi apartmaji so med seboj različni: barve, postavitev, dimenzije postelj, drugačne kuhinje, nekatere kopalnice so s tušem, druge z banjo ... v osnovi pa so enako opremljeni. Ob rezervaciji vam bomo navedli tip apartmaja, ob potrebi tudi tip dodatnega ležišča.

Apartmajske hiše imajo tudi dvigalo.

Apartmajske hiše imajo tudi kletni prostor (ali prostor v pritličju) za shranjevanje smuči, ki ga odpirate s ključi svojega apartmaja. Lahko pa smuči nesete tudi na balkon apartmaja.

Vstop v notranji bazen je dovoljen za osebe nad 3 leta.

Zgodnji prihod se posebej doplača kot dodaten dan!

Živali:
dovoljene le v 2 app: 3 EUR/dan (nujno nas ob rezervaciji obvestite. Ne garantiramo, da bo app za psa prost!)

Prihod:
13:00 - 00:00

Odhod:
10:00

Svetujemo, da s seboj nesete nenapenjalne rjuhe, saj so postelje različnih dimenzij. Lahko so ločene, lahko so 140x200, 160x200 ali 180x200.

Apartmaji se med seboj razlikujejo po izgledu, osnovna notranja oprema pa je pri vseh enaka.

1 /2 +2 KA1:
2-4 OSEBE - CBL. 46 M² - HIŠA BALTHASAR - 2. NADSTROPJE - VZHODNA STRAN Dnevna soba in spalnica z zakonsko posteljo (180 cm * 200 cm), udobno jedilnico in kavčem ter SAT TV, spalnica s pogradom (2 * 90 cm * 180 cm) Moderna kuhinja v predprostoru z dvema kuhalnima ploščama, mikrovalovno pečico in pomivalnim strojem, kopalnica s tušem in WC Apartma je opremljen s sodobno in popolnoma opremljeno majhno kuhinjo z dvema kuhalnima ploščama, mikrovalovno pečico, aparatom za kavo, grelnikom za vodo, opekačem kruha in pomivalnim strojem. Dnevni in spalni prostor ima zakonsko posteljo (180 cm * 200 cm), udobno jedilnico, raztegljiv kavč in satelitsko TV. Od tod lahko dostopate tudi do balkona, kjer imate čudovit pogled na jezero in pokrajino. V sosednji spalnici je pograd (2 * 90 cm * 200 cm) in okno s pogledom na zelenje. Svetla kopalnica je opremljena s tušem in straniščem.

1 /2 +2 KA2:
PRIBL. 46M², 2 - 4 OSEBE, 4 POLNE POSTELJE, BALKON S POGLEDOM NA JEZERO, 2. NADSTROPJE VZHODNA STRAN Dnevni in spalni del z zakonsko posteljo (180 cm * 200 cm), spalnica z dvema ločenima posteljama (90 cm * 190 cm), kuhinja v predsobi z dvema kuhalnima ploščama, kopalnica s kadjo in WC-jem Apartma vključuje popolnoma opremljeno majhno kuhinjo z dvema kuhalnima ploščama, aparatom za kavo, grelnikom za vodo in opekačem kruha. Dnevni in spalni prostor ima zakonsko posteljo (180 cm * 200 cm), udoben kavč, veliko jedilno mizo in satelitsko TV. Od tod lahko dostopate tudi do balkona, kjer imate pogled na jezero in pokrajino. V sosednji spalnici sta dve enojni postelji (90 cm * 190 cm) in okno s pogledom na zelenje. Kopalnica je opremljena s kadjo in straniščem

1 /2 +2 KA3:
PRIBL. 46M², 2 – 4 OSEBE, KUHINJA S POMIVALNIM STROJEM, 4 POLNE POSTELJE. 2. NADSTROPJE POPOLDANSKO SONCE Kuhinja z dvema kuhalnima ploščama in pomivalnim strojem Spalnica z zakonsko posteljo (160 cm * 200 cm) in veliko omaro Dnevna soba z jedilnico, nova zakonska postelja (180 cm * 200 cm) in SAT TV Kopalnica s kadjo in straniščem. Apartma z novo opremljeno dnevno sobo in spalnico vključuje popolnoma opremljeno majhno kuhinjo v predsobi s pomivalnim strojem. Prostorna dnevna soba ima novo, polno opremljeno zakonsko posteljo (180 cm * 200 cm), ter jedilnico in satelitsko TV. Sosednja spalnica ima zakonsko posteljo (160 cm * 200 cm). Apartma je na mirni lokaciji s pogledom na zelenje in popoldansko sonce, z balkonom v 2. nadstropju.

1 /2 +2 KA4:
2-4 OSEBE - CBL. 46 M² - HIŠA KASPAR - 2. NADSTROPJE - VZHODNA STRAN Kuhinja z dvema kuhalnima ploščama, pečico, pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico Spalnica z raztegljivim kavčem (140 cm * 200 cm) Dnevna soba in spalnica s stensko posteljo polne velikosti (2*90*200 cm), Jedilnica, kavč in SAT TV, kopalnica s tušem in WC To popolnoma na novo prenovljeno stanovanje ima sodobno, popolnoma opremljeno kuhinjo z dvema kuhalnima ploščama, pomivalnim strojem, pečico in mikrovalovno pečico. Svetla kopalnica je opremljena s tušem in straniščem. V veliki dnevni in spalnici boste našli udobno, kakovostno stensko posteljo (2 * 90 cm * 200 cm), prostorno jedilnico in udoben kavč. Oprema vključuje tudi TV z ravnim zaslonom s satelitsko televizijo. Od tod lahko dostopate tudi do balkona, kjer vas bo zjutraj pričakalo sredino jutranje sonce in od koder se vam ponuja čudovit razgled. V spalnici je raztegljiv kavč (140 cm * 200 cm) in prostorna garderobna omara.

1 /2 +2 KA5:
2-4 OSEBE - CCA. 46 M² - HIŠA KASPAR - 7. NADSTROPJE - ZAHODNA STRAN Opremljanje: Kuhinja s štirimi kuhalnimi ploščami, pečico, pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico Dnevna soba z zakonsko posteljo (180 cm * 200 cm), jedilnico in SAT TV Spalnica s francosko posteljo (140 cm * 200 cm) Kopalnica s kadjo in straniščem Zelo svetlo in moderno opremljeno stanovanje ima zelo privlačno kuhinjo s štedilnikom s štirimi gorilniki, pečico, pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico. V dnevni sobi je udobna zakonska postelja (180 cm * 200 cm), jedilnica in satelitska TV. Sosednja spalnica je opremljena s francosko posteljo (140 cm * 200 cm) in garderobno omaro. Kopalnica ima kad in WC. Z balkona lahko uživate v čudovitem razgledu na podeželje, vidite jezero, ki se lesketa med drevesi in se sprostite.

1 /2 +2 KA6:
2-4 OSEBE - CCA. 46 M² - HIŠA BALTHASAR - 4. NADSTROPJE - VZHODNA STRAN Opremljanje: Kuhinja s štirimi kuhalnimi ploščami, pečico in pomivalnim strojem Spalnica z dvema ločenima posteljama (2 * 90 cm * 200 cm) Dnevna soba z zakonsko posteljo (180 * 200 cm), jedilnico, kavčem in SAT TV, prenovljena kopalnica s tuš kabino in WC Apartma vključuje kuhinjo s štirimi kuhalnimi ploščami, pomivalnim strojem, pečico in mikrovalovno pečico. Kopalnica je opremljena s tušem in straniščem. V veliki dnevni in spalnici boste našli udobno zakonsko posteljo (180 cm * 200 cm), prostorno jedilnico, ki se nahaja pred velikim oknom. Oprema vključuje tudi TV z ravnim zaslonom s satelitsko televizijo in udoben kavč (= raztegljiv). Od tod lahko dostopate tudi do balkona, od koder lahko uživate v čudovitem razgledu na jezero. V spalnici sta dve enojni postelji (90 cm * 200 cm) in garderobna omara.

1 /2 +2 KA7:
2-4 OSEBE PRIBL. 46 M² - HIŠA KASPAR - 1. NADSTROPJE - ZAHODNA STRAN Opremljanje: Kuhinja s štirimi kuhalnimi ploščami, pečico in pomivalnim strojem Dnevni in spalni prostor s kavčem, satelitsko TV in jedilnico Spalnica z dvema ločenima posteljama (= premična 2 * 90 cm * 200 cm), prenovljena kopalnica s tuš kabino in WC Stanovanje je popolnoma prenovljeno in moderno opremljeno. Kuhinja ima štiri kuhalne plošče, pečico in pomivalni stroj. Kopalnica ima tuš in WC. Svetlo zasnovan dnevni in spalni del ima udoben raztegljiv kavč, jedilnico in satelitsko TV. Od tu lahko dostopate tudi do balkona, od koder imate čudovit razgled na podeželje. Spalnica ima dve enojni postelji (2 * 90 cm * 200 cm), ki se lahko premikata. V tej sobi je tudi majhno okno s pogledom na zelenje.

1 /2 +2 KA10:
2-4 OSEBE - CCA. 46 M² - HIŠA KASPAR - 6. NADSTROPJE ZAHODNA STRAN Kuhinja z dvema kuhalnima ploščama, mikrovalovno pečico, mini pečico in pomivalnim strojem Spalnica z dvema ločenima posteljama (2* 90 cm * 200 cm) Dnevna soba z jedilnico, kavčem in SAT TV Kopalnica s tušem in straniščem Apartma ima majhno kuhinjo v predsobi z dvema kuhalnima ploščama, mikrovalovno pečico, mini pečico in pomivalnim strojem. V dnevni sobi je kavč (= raztegljiv), satelitska TV in udobna jedilnica. Spalnica ima dve enojni postelji (2 * 90 cm * 200 cm). Kopalnica je opremljena s tušem in straniščem. Balkon, na katerega se pride iz dnevne sobe, navduši s čudovitim pogledom na zelenje, medtem ko sonce zahaja za Gerlitnom.

1 /2 +2 KA11:
2-4 OSEBE - CCA. 59 M² - HIŠA BALTHASAR - VISOKO PRITLIČJE VZHODNA STRAN Opremljanje: Kuhinja z dvema kuhalnima ploščama, pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico Dnevna soba z jedilnico in kavčem (= raztegljiv) Spalnica z zakonsko posteljo (180 cm * 200 cm), kopalnica s kadjo Moderno opremljen apartma ima na novo prenovljeno kuhinjo z dvema kuhalnima ploščama, pomivalnim strojem, mikrovalovno pečico, opekačem kruha in kuhalnikom vode. Celotno stanovanje je opremljeno s svetlimi ploščicami. Dnevna soba ima jedilnico in visokokakovosten kavč Joka, ki se raztegne na 2 m * 2 m. Od tam lahko pridete do balkona, kjer se lahko sprostite. Spalnica je opremljena s polno zakonsko posteljo (180 cm * 200 cm) in ima še en balkon. V svetli kopalnici je kopalna kad. Kopalnica in WC sta ločena drug od drugega.

1 /2 +2 KA13:
2-4 OSEBE - CCA. 59 M² - HIŠA BALTHASAR - VISOKO PRITLIČJE VZHODNA STRAN Kuhinja z dvema kuhalnima ploščama, pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico, dnevna soba z jedilnico in kavčem (= raztegljiv), spalnica z zakonsko posteljo (180 cm * 200 cm), kopalnica s kadjo Moderno opremljen apartma ima na novo prenovljeno kuhinjo z dvema kuhalnima ploščama, pomivalnim strojem, mikrovalovno pečico, opekačem kruha in kuhalnikom vode. Celotno stanovanje je opremljeno s svetlimi ploščicami. Dnevna soba ima jedilnico in visokokakovosten kavč Joka, ki se raztegne na 2 m * 2 m. Od tam lahko pridete do balkona, kjer se lahko sprostite. Spalnica je opremljena s polno zakonsko posteljo (180 cm * 200 cm) in ima še en balkon. V svetli kopalnici je kopalna kad. Kopalnica in WC sta ločena drug od drugega.

1 /2 +2 KA17:
2-4 OSEBE - CBL. 46 M² - HIŠA KASPAR - 4. NADSTROPJE - ZAHODNA STRAN Kuhinja s štirimi kuhalnimi ploščami in mikrovalovno pečico Dnevni in spalni prostor z zakonsko posteljo (180 cm * 200 cm), jedilnim kotom in SAT TV, spalnica s pogradi (2 * 90 cm * 200 cm), prenovljena kopalnica s tuš kabino in WC Apartma je opremljen s svetlo kuhinjo s štirimi kuhalnimi ploščami in mikrovalovno pečico. Kopalnica ima tuš in WC. V veliki dnevni in spalnici je udobna zakonska postelja (180 cm * 200 cm), jedilnica in satelitska TV. Od tu lahko dostopate tudi do balkona, od koder imate čudovit razgled na podeželje. Druga spalnica ima pograd (2 * 90 cm * 200 cm) in garderobno omaro.

1 /2 +2 KA18:
2-4 OSEBE - CBL. 46 M² - HIŠA KASPAR - 4. NADSTROPJE - ZAHODNA STRAN Kuhinja s štirimi kuhalnimi ploščami in mikrovalovno pečico Dnevni in spalni prostor z zakonsko posteljo (180 cm * 200 cm), jedilnim kotom in SAT TV Spalnica s pogradi (2 * 90 cm * 200 cm), prenovljena kopalnica s tuš kabino in WC Apartma je opremljen s svetlo kuhinjo s štirimi kuhalnimi ploščami in mikrovalovno pečico. Kopalnica ima tuš in WC. V veliki dnevni in spalnici je udobna zakonska postelja (180 cm * 200 cm), jedilnica in satelitska TV. Od tu lahko dostopate tudi do balkona, od koder imate čudovit razgled na podeželje. Druga spalnica ima pograd (2 * 90 cm * 200 cm) in garderobno omaro.

1 /2 +2 KA19:
2-4 OSEBE - PRIBL. 46 M² - HIŠA BALTHASAR - 4. NADSTROPJE VZHODNA STRAN Kuhinja s tremi kuhalnimi ploščami, pečico in pomivalnim strojem Dnevna soba s kavčem (=raztegljiv), jedilnico in SAT TV Spalnica z dvema ločenima posteljama (2* 90 cm * 200 cm), kopalnica s kadjo in straniščem Apartma ima popolnoma opremljeno majhno kuhinjo v predsobi s tremi kuhalnimi ploščami, pečico in pomivalnim strojem. V dnevni sobi je nov kavč (= raztegljiv), jedilnica in satelitska TV. Kopalnica je opremljena s kadjo in straniščem. V spalnici sta dve ločeni enojni postelji (2* 90 cm * 200 cm) in garderobna omara. Z balkona, ki je obrnjen proti vzhodu, lahko ob zajtrku uživate v prvih jutranjih sončnih žarkih in čudovitem razgledu na Osojsko jezero.

Dobro je vedeti

Ob plažiOb plaži

Notranji sezonski bazenNotranji sezonski bazen

Brezplačno parkiranjeBrezplačno parkiranje

Psi so dovoljeni (doplačilo)Psi so dovoljeni (doplačilo)

Smučarska naprava (m):Smučarska naprava (m):

2000 m

Smučarska progaSmučarska proga

3000 m

Smučarski avtobusSmučarski avtobus

150 m

Cena odCena od

70 EUR

Leto zadnje obnove: Leto zadnje obnove:

2000

Namestitev Storitev 25.12.-02.01. 02.01.-09.01. 09.01.-21.03.
1 /2 +2 KA19 1 x najem 103.00 95.00 93.00
1 /2 +2 KA18 1 x najem 103.00 95.00 93.00
1 /2 +2 KA17 1 x najem 103.00 95.00 93.00
1 /2 +2 KA13 1 x najem 103.00 95.00 93.00
1 /2 +2 KA11 1 x najem 103.00 95.00 93.00
1 /2 +2 KA10 1 x najem 103.00 95.00 93.00
1 /2 +2 KA7 1 x najem 103.00 95.00 93.00
1 /2 +2 KA6 1 x najem 103.00 95.00 93.00
1 /2 +2 KA5 1 x najem 103.00 95.00 93.00
1 /2 +2 KA4 1 x najem 103.00 95.00 93.00
1 /2 +2 KA1 1 x najem 103.00 95.00 93.00
1 /2 +2 KA2 1 x najem 103.00 95.00 93.00
1 /2 +2 KA3 1 x najem 103.00 95.00 93.00

Gradtur club
za rezervacije do 31.12.
2%
Cena vključuje:

- najem apartmaja (elektrika, ogrevanje, voda, parkirišče, internet v lobby-ju),
- uporaba notranjega bazena za osebe nad 3 leta

Doplačila:

Doplačila ob prihodu:
- Turistična taksa: 2,10 EUR/dan/oseba nad 18 let
- Končno čiščenje: 50 EUR
- Kavcija: 50 EUR

Mogoče je najeti tudi:
- Brisače in posteljnina: 20 EUR/oseba (lahko prinesete svoje in doplačilo zanemarite). Obvezna najava ob rezervaciji.
- Wifi v apartmaju: 5 EUR/dan

Notranji bazen bo odprt od 15:00 naprej vsak dan


Smučanje: Slovenija, Avstrija, Italija - TOP IZBIRA
TOP PONUDBA

AKCIJA -6 %

FIRST MINUTE

Zima 2024 | Polpenzion

AKCIJA -10 %

FIRST MINUTE -10%

Zima 2024 | Polpenzion

AKCIJA -5 %

FIRST MINUTE - 5%

zima 2023 | polpenzion

AKCIJA -10 %

FIRST MINUTE - 10%

zima 2024 | polpenzion

Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net