Iskalnik počitnic

Kurzras


Koristne informacije

Kurzras

Kurzras (italijansko Maso Corto)

na Južnem Tirolskem spada v občino Schnals in leži na koncu Val Senales (italijansko Val Senales). Na 2011 m je najvišje mesto v dolini.

Smučišče Schnalstal Valley

je odprto od septembra do junija in sega do višine 3200 metrov nadmorske višine. Smučarsko območje ponuja vse potrebno, da postanejo vaše zimske počitnice nepozabna izkušnja: vsestransko območje zimskih športov, ki je postavljeno med neprimerljivo gorsko pokrajino Ötztalskih Alp, ponuja veliko družinam prijaznih možnosti, pa tudi prvovrstno namestitev in dobro hrano.

Smučišče je idealno izhodišče za proge in izzive na vseh ravneh. S postaje žičnice z veliko parkirišča v Maso Corto lahko smučarji udobno pridejo do gorske postaje preko prostorne žičnice v samo nekaj minutah. V Senalesu, kjer trenirajo mednarodne smučarske ekipe, lahko aktivni smučarji izkoristijo vse zahtevnosti, vključno s širokimi progami in prefinjenim 8 km dolgim ​​tekom. Profesionalci in usposobljeni športniki lahko pričakujejo do 40 treningov na sončnem ledeniku, kot tudi tek na smučeh za višinske treninge. V dolini so toplotne kopeli in bazeni ter tekaške steze.

Smučišče Schnalstal Valley spremeni zimske počitnice v nepozabne počitnice za vso družino, zahvaljujoč kratkim čakalnim obdobjem na objektih, 30 km odlično urejenih pobočij ki tečejo v Lazaunu in Tiroli Kinderland.

NADMORSKA VIŠINA: 1999m do 3220m

ŠT. GONDOL: 2

ŠT. SEDEŽNIC: 5

ŠT. VLEČNIC: 2

PROGE:
ŠT. MODRIH PROG: 9

ŠT. RDEČIH PROG: 9

ŠT. ČRNIH PROG: 4


Smučanje: Slovenija, Avstrija, Italija - TOP IZBIRA
TOP PONUDBA

AKCIJA -10 %

FIRST MINUTE -10%

zima 2023 | nočitev z zajtrkom

AKCIJA -10 %

FIRST MINUTE -10%

zima 2023 | polpenzion

AKCIJA -10 %

FIRST MINUTE - 10%

zima 2023 | polpenzion

AKCIJA -10 %

FIRST MINUTE - 10%

zima 2023 | polpenzion

Pomoč uporabnikom:
041 838 697