Iskalnik počitnic

Bormio


Koristne informacije

Ponudba zajema:

Hotel Rezia

Bormio

Smučanje v Bormiu
V Bormiu lahko smučate vse leto! Žičnice so odprte skoraj 365 dni na leto. Pozimi v Bormiu, Santa Caterini Valfurvi in ​​Valdidentru, poleti na ledeniku Stelvio.

Je eno najbolj znanih smučarskih središč v Alpah. Njegova pobočja vključujejo progo z najdaljšim spustom v Italiji (več kot 1800 metrov, iz nadmorske višine 3.000 metrov na Cima Bianca do središča Bormia na 1.200 metrih) in največje poletno smučišče v Evropi.

V Bormiu nikoli ni konca sezone. Odkar so smuči prvič prispele v kraj kot način premikanja, ima Bormio močno smučarsko kulturo, ki je oblikovala njegovo identiteto. Danes so znani po celem svetu po tekmah svetovnega pokala v spustu, pa tudi po zimskih olimpijskih igrah Milano-Cortina leta 2026 in kot ena najboljših evropskih destinacij za poletno smučanje.

Zimsko smučanje v Bormiu
Zima je seveda idealna sezona za smučanje. Med decembrom in aprilom tri smučarske regije na tem območju, Bormio Ski, Santa Caterina Valfurva in Cima Piazzi Happy Mountain (Valdidentro), ponujajo skupno 110 km prog in 36 vlečnic. Ena smučarska karta za edinstveno lokacijo z edinstveno ponudbo.

In potem je tu še legendarna proga Stelvio! Proga, ki jo uporabljajo profesionalci za tekme svetovnega pokala v spustu slovi po izzivu spretnosti in nog celo najboljših smučarjev na svetu!

Santa Caterina Valfurva, raj za smučarje
Letovišče Santa Caterina Valfurva je redek primer razvoja na območju varstva okolja. Pravzaprav je eno izmed le peščice smučišč v Italiji, ki leži v celoti v divjem in osupljivem okolju nacionalnega parka, v tem primeru nacionalnega parka Stelvio. V nekaterih zimskih jutrih, ko zapade svež sneg, je Santa Caterina videti kot miniaturna različica Finske, z drevesi, pokritimi s snegom, ki ustvarjajo pravljični videz.

Cima Piazzi-San Colombano, počutite se kot doma na snegu.
Smučišče Cima Piazzi-San Colombano je kot nalašč za družinske smučarske počitnice. Proge so lahke in vedno sončne. V restavracijah in planinskih domovih vlada sproščeno in prijazno vzdušje. Objekti na progah so otrokom prijazni.


Smučanje: Slovenija, Avstrija, Italija - TOP IZBIRA
TOP PONUDBA

AKCIJA -6 %

FIRST MINUTE

Zima 2024 | Polpenzion

AKCIJA -10 %

FIRST MINUTE -10%

Zima 2024 | Polpenzion

AKCIJA -5 %

FIRST MINUTE - 5%

zima 2023 | polpenzion

AKCIJA -10 %

FIRST MINUTE - 10%

zima 2024 | polpenzion

Pomoč uporabnikom:
info@hrvaska.net