Iskalnik počitnic

Flachau


Koristne informacije

Ponudba zajema:

Hotel Felsenhof

Flachau

Flachau, odlično smučišče, hoteli v Flachau, apartmaji v Flachau, Salzburg, AvstrijaFlachau bo všeč vsem, ki imajo radi sneg in šport: ambiciozni navdušenci zimskih športov, smučarji na prostem, povratniki in mali smučarji bodo na svoj račun prišli v domu dvojnega olimpijskega prvaka Hermanna Maierja.

Flachau je srce Ski amadéja, največje smučarske zveze v Avstriji: s široko paleto prog za vse stopnje znanja, mednarodno priznanimi snežnimi parki, šestimi smučarskimi in športnimi šolami, številnimi smučarskimi kočami ter pestro ponudbo hotelov in prostočasnih dejavnosti. , Flachau izpolnjuje vse zahteve za popolno smučarsko zabavo. Flachau je znan tudi po svoji raznoliki gastronomiji, ki je zvesta geslu: dobro jej in pij, uživaj in slavi življenje.

Flachau se je iz majhne smučarske vasice razvil v kraj, ki nudi celotno ponudbo snežnih športov ter vrhunske apreski zabave. Nočni slalom žensk za svetovni pokal pa zavzema - podobno kot Schladming pri moških - mesto v samem vrhu.

V povezanem žičniškem sistemu so še kraji Flachau Winkel, Zauchensee, Wagrain, Kleinarl. Glede na lego in smučarsko vozovnico Ski Amade se lahko odpravite smučat še v bližni Schladming ali pa v dolino Gastein, ki so oddaljeni največ uro vožnje.

Flachau je eno izmed najbolj poznanih smučišč v Avstriji. Gre za del Ski Amade, vsako leto prirejo FIS Ski tekmo za ženske.

Smučišče Flachau je znano po veliko progah in zagotovljeni snežni odeji, po najmodernejših gondolah in žičnicah.

Ceniki smučarskih kart za sezono 2022/2023:
Smučanje: Slovenija, Avstrija, Italija - TOP IZBIRA
TOP PONUDBA

AKCIJA -10 %

FIRST MINUTE -10%

zima 2023 | nočitev z zajtrkom

AKCIJA -10 %

FIRST MINUTE -10%

zima 2023 | polpenzion

AKCIJA -10 %

FIRST MINUTE - 10%

zima 2023 | polpenzion

AKCIJA -10 %

FIRST MINUTE - 10%

zima 2023 | polpenzion

Pomoč uporabnikom:
041 838 697