Recenzija Apartmani Vitranc - Apartmaji so zelo čisti, osebje prijazno in velika prednost je bližina smučišča in trgovin. Veliko odtehta tudi ogrevana shramba za smuči in da je lahko z nami počitnikoval družinski kuža. V glavnem je kuhinjske opreme dovolj, presenetilo nas je, da smo dobili tudi kuhinjske krpe in vse za pomivanje, prav tako je veliko brisač v kopalnici. V zadovoljstvo nam je bila tudi možnost uporabe bazenov., ocjena - mišljenje gostiju | Gradtur.si

<< Nazad
9.1 / 10
Ocjena
ime Darko M
kraj Ljubljana
država Slovenija
datum 2016-02-07 13:25:05
Tip smještaja
pohvala Apartmaji so zelo čisti, osebje prijazno in velika prednost je bližina smučišča in trgovin. Veliko odtehta tudi ogrevana shramba za smuči in da je lahko z nami počitnikoval družinski kuža. V glavnem je kuhinjske opreme dovolj, presenetilo nas je, da smo dobili tudi kuhinjske krpe in vse za pomivanje, prav tako je veliko brisač v kopalnici. V zadovoljstvo nam je bila tudi možnost uporabe bazenov.
loši utisci Apartmaji niso vzdrževani, saj je strgan tapison, pušča pipa v kuhinji, v kopalnici dela samo tuš in je nosilec tuša odtrgan, v kuhinji na štedilniku manjkaj oznake - nevarnost udara elektrike za otroke, zaključna letev je zažgana in na balkonu razpada lesena ograja.
vaš savjet drugim putnicima: Priporočamo najem apartmaja predvsem zaradi bližine celotne infrastrukture v Kranjski gori, predvsem smučišča.
usluga 8.5
vrijednost za novac 7
spavanje 10
čistoća 10
lokacija 10
sobe 7
bazeni 10
osoblje 10
Korisnički servis:
00 386 41 838 697