Bewertung Apartments Vitranc - Apartmaji so zelo čisti, osebje prijazno in velika prednost je bližina smučišča in trgovin. Veliko odtehta tudi ogrevana shramba za smuči in da je lahko z nami počitnikoval družinski kuža. V glavnem je kuhinjske opreme dovolj, presenetilo nas je, da smo dobili tudi kuhinjske krpe in vse za pomivanje, prav tako je veliko brisač v kopalnici. V zadovoljstvo nam je bila tudi možnost uporabe bazenov., Bewertungen | Gradtur.si

<< Zurück zur Objektbewertung
9.1 / 10
Wertung
Name Darko M
Ort Ljubljana
Land Slovenija
Datum 2016-02-07 13:25:05
Unterkunftstyp
positivie Erfahrungen/Lob Apartmaji so zelo čisti, osebje prijazno in velika prednost je bližina smučišča in trgovin. Veliko odtehta tudi ogrevana shramba za smuči in da je lahko z nami počitnikoval družinski kuža. V glavnem je kuhinjske opreme dovolj, presenetilo nas je, da smo dobili tudi kuhinjske krpe in vse za pomivanje, prav tako je veliko brisač v kopalnici. V zadovoljstvo nam je bila tudi možnost uporabe bazenov.
negative Erfahrungen/Kritik Apartmaji niso vzdrževani, saj je strgan tapison, pušča pipa v kuhinji, v kopalnici dela samo tuš in je nosilec tuša odtrgan, v kuhinji na štedilniku manjkaj oznake - nevarnost udara elektrike za otroke, zaključna letev je zažgana in na balkonu razpada lesena ograja.
Ihre Reisetipps an andere Urlauber: Priporočamo najem apartmaja predvsem zaradi bližine celotne infrastrukture v Kranjski gori, predvsem smučišča.
Leistung/Service 8.5
Preis-Leistungs-Verhältnis 7
Schlafen 10
Sauberkeit 10
Lage und Umgebung 10
Zimmer 7
Pools 10
Hotelpersonal 10
Kundendienst:
[email protected]