Mobile homes - Catez - GEB , reviews - guest opinion | Gradtur.si

Score breakdown

Total Hotel Score

9.4
Excellent,
(Rating 4 guests)

Score by category

service 9.3
value for money 8.9
sleeping 9.6
cleanliness 9.6
location 10
rooms 9.6
personnel 8.9
WiFi 9.3

Popular for

Business
Couple
Family 3
Friends 1
Solo travel

Show reviews from:   
Show me reviews in :
Slovenian
4 Reviews

Guests review

8.7
Andreja B. Moravče Slovenija 2021-08-14
V tej mobilni hišici smo bili drugič zato, ker nam je všeč lokacija hišice ob jezeru.
Žal pa smo bili vseh 5 dni bivanja brez tv-ja, čeprav smo o tem obvestili gospo, ki skrbi in posreduje te hišice. Lahko bi bilo tudi več posode za kuhanje.
Super lokacija, bližina zunanjih bazenov in zadostna odmaknjenost od ostalih sosedov.

details
9.1
Mira Križevci pri Ljutomeru Slovenija 2020-10-19
Zelo lepo urejeni apartmaji, vse novo, imajo mikrovalovko, hladilnik z zmrzovalnim delom, pomivalni stroj, dve klimi, dve televiziji, prostorna tuš kabina, velika terasa, prijazna skrbnica!
Nočne lučke v sobah se takoj polomijo, kar je za otroke lahko nevarno.
Super lokacija, vključene karte za kopanje, parkirni prostor.

details
9.3
Polona Z. Ljubljana Slovenija 2020-09-16
Izredno Zadovoljni in izrekamo same pohvale! Resnično smo bili zelo zadovoljni s hiško, čistočo, okolico hiške, opremo v hiški.... Ob enem pa moram pohvaliti tudi Gradtur.si, za njihovo prijaznost, korektnost in njihove hitre povratne informacije!
Imela pa bi samo eno malo grajo, in sicer na kuhinjsko posodo. Definitivno jo je premalo! Manjka džezva za kavo, katero smo morali kupiti. Manjka pa tudi ostala posoda, majhne posode oz. kozice za kuhanje. So samo trije veliki lonci, kateri so zelo nepraktični.... Ampak smo se vseeno znašli..... :)
Izredno priporočam takšen tip hiške! So izredno lepe, ohranjene in čiste, po vrhu vsega pa so še na luštni in mirnejši lokaciji. Definitivno priporočam takšno hiško družinam! Prav tako pa priporočam agencijo Gradtur.si, preko katere smo se odločili za najem takšnih hišk! So izredno prijazni, korektni in hitro odzivni na povratne informacije!

details
10
Cvetka J. Čatež Slovenija u 2020-09-14
Urejene in čiste hiške. Uslužni in prijazno osebje. V samem kampu pa organizacija zelo šepa. Delovni časi odprtja trgovin, piše do 20ih,zapirajo ob 19ih.Nikjer popravljeni urnikov, tenis igrišča zaprta, izposoja koles zaprto čeprav po urniku odprto. Skratka v septembru v kompleksu ni bilo razen bazenov ničesar. Manjka pa tudi gostinska ponudba

details
Customer’s service:
00 386 41 838 697