Bewertung Ski hotel Vogel - FAMILY SKI PACKAGE - Nisem ne vem česa pričakovala.Želela sem se zbuditi na Voglu in čim prej na smuči.Bila sem prijetno presenečena nad ponudbo.Bilo je vse kar sem pričakovala:urejena soba in kopalnica,dovolj brisač,mir in dobra hrana. Imela sem možnost spravila prtljage pred odhodom. Bila sem zadovoljna,seveda tudi moj mož.Naslednjič bom vzela sobo s pogledom na smučišče., Bewertungen | Gradtur.si

<< Zurück zur Objektbewertung
8.9 / 10
Wertung
Name Ana
Ort Zagorje
Land Slovenija
Datum 2015-03-26 04:37:40
Unterkunftstyp
positivie Erfahrungen/Lob Nisem ne vem česa pričakovala.Želela sem se zbuditi na Voglu in čim prej na smuči.Bila sem prijetno presenečena nad ponudbo.Bilo je vse kar sem pričakovala:urejena soba in kopalnica,dovolj brisač,mir in dobra hrana. Imela sem možnost spravila prtljage pred odhodom. Bila sem zadovoljna,seveda tudi moj mož.Naslednjič bom vzela sobo s pogledom na smučišče.
negative Erfahrungen/Kritik Nisem vedela,kje je pravi vhod.Šla sem po razpadajočih stopnicah,nikjer nobene oznake.V začetku sem kar malo globoko zadihala,ker nisem vedela kaj me čaka. Seveda zunanjost objekta je tako,tako.
Ihre Reisetipps an andere Urlauber: naj gredo,ker ni lepšega kot prebuditi se na Voglu.
Leistung/Service 8.5
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.5
Schlafen 8.5
Sauberkeit 10
Lage und Umgebung 10
Zimmer 8.5
Gastronomie (Speisen und Getränke) 8.5
Hotelpersonal 8.5
Kundendienst:
00 386 41 838 697