Residence Campolongo , Отзывы | Gradtur.si

Распределение баллов

Общая оценка отеля

8.5
Очень хорошо,
(Рейтинг 4 гости)

Оценка по категории

обслуживание 8.1
соотношение цены и качества 8.1
сон 7.4
чистота 9.3
расположение 8.1
номера 8.1
персонал 9.3

Подходит для

Бизнес 0
Пара 0
Семья 2
Друзья 2
Путешествие в одиночку

Показать отзывы от:   
Показать отзывы на :
Словенский язык
4 Отзывы

Отзывы гостей

8.1
Žiga MOZIRJE SLOVENIJA 2018-01-22
Pohvalil bi čistočo in prijazno osebje
Slab wi-fi, prostori za rekreacijo- ( fitnes, namizni tenis) se ni dalo uporabljati, fitnes povsem uničen, namizni tenis ni bilo žogic in loparjev... :-). Omogočen prevoz na smučišče tudi v popoldanskem času, ne samo od 9h-10h.
Povprašati kako se lahko iz smučišča vrnete s smučmi..(.mi smo našli pot proti koncu dopusta).

подробности
9.5
Maja 2018-01-14
Zelo zadovoljni z apartmajem tipa D, ki je bil čist in prostoren, z vsemi potrebnimi kuhinjskimi pripomočki. Dobro organiziran jutranji prevoz do smučišča, za nazaj urejena proga do apartmajev, prijazno osebje.
Slaba wi-fi povezava, na TV delujoči samo italijanski programi, nedelujoča tekaška steza v fitnesu, pogrešali smo tudi kakšno pešpot za popoldanske in večerne sprehode.
Mirna lokacija, urejeno parkirišče, do najbližje trgovine pa je potrebno z avtom.

подробности
9
Primož Kočevje Slovenija 2017-09-16
10 let že dopostujemo v objektu. Zelo zadovoljni !
Praktično nimamo pripomb. Pridemo smučat in uživat v naravi. Ne iščemo luxuza, predvsem užitek v prekrasnih progah s prečudovitimi razgledi.
Priporočamo !

подробности
7.2
Sašo Arabba Italija 2017-03-13
Čistoča, menjava brisač.
Ponudba na internetu se ne sklada z dejanskim stanjem - apartmaji tipa D nimajo dveh ločenih spalnic, od katerih naj bi v prvi bila zakonska postelja, v drugi pa pograda. Mi smo imeli eno sobo, ki je bila pregrajena z dilo, na obeh straneh pa sta bila pograda. Prijatelji so imeli zakonsko posteljo in pograda, vendar v eni sobi, ki ni bila pregrajena. Satelitskih programov je bilo samo 10, Wi-Fi je bil praktično neuporaben. Tudi oprema je bila pomanjkljiva, poleg tega pa je pri hkratnem kuhanju kave in čaja celo metalo ven varovalko celega apartmaja.
Ta nastanitev je samo za tiste, ki si želijo dostop do urejenih raznolikih smučarskih prog, kakovost nastanitve in komoditeta pa jim ne pomenita veliko.

подробности
Обслуживание клиентов:
info@hrvaska.net