Отзыв Apartments Adria - V kampu sem bivala s starši, očetom invalidom na vozičku. Apartma, ki so mi ga dodelili je bil odličen sploh za mojega očeta. Skratka enkratno vse skupaj kar se tiče apartmaja. Na plaži pa ti pride delati družbo galeb, ki obožuje slanino in sir in pije vodo po flaški. , Отзывы | Gradtur.si

<< Вернуться к оценке отеля
9.9 / 10
Рейтинг
имя VIDA
место ANKARAN
страна SLOVENIJA
дата 2019-09-24 11:52:24
Тип размещения
положительные отзывы V kampu sem bivala s starši, očetom invalidom na vozičku. Apartma, ki so mi ga dodelili je bil odličen sploh za mojega očeta. Skratka enkratno vse skupaj kar se tiče apartmaja. Na plaži pa ti pride delati družbo galeb, ki obožuje slanino in sir in pije vodo po flaški.
жалобы
ваш совет другим путешественникам V samem kampu je v mesecu septembru gostinska ponudba bolj slaba (razen v hotelu), tako da se moraš okoli hrane sam znajti, če pač ne želiš vsaki dan jesti v hotelu. Tudi v samem Ankaranu nisem zasledila dobre ponudbe, restavracija Bandima ima dobro hrano vendar zelo nesramno osebje, tako Vam obisk tam ne priporočam. Vse pohvale pa slaščičarni Aria za ponudbo in prijaznost, k njim pa se bomo zagotovo še vrnili in tudi Vam pripročam obisk.
обслуживание 10
соотношение цены и качества 10
сон 10
чистота 10
расположение 10
номера 10
бассейны 10
еда 10
персонал 8.5
Wi-Fi 10
Просмотр фотографий
Обслуживание клиентов:
00 386 41 838 697