Review Apartments Adria - V kampu sem bivala s starši, očetom invalidom na vozičku. Apartma, ki so mi ga dodelili je bil odličen sploh za mojega očeta. Skratka enkratno vse skupaj kar se tiče apartmaja. Na plaži pa ti pride delati družbo galeb, ki obožuje slanino in sir in pije vodo po flaški. , reviews - guest opinion | Gradtur.si

<< Back to hotel score
9.9 / 10
Rating
name VIDA
place ANKARAN
country SLOVENIJA
date 2019-09-24 11:52:24
Type of accommodation
commendations V kampu sem bivala s starši, očetom invalidom na vozičku. Apartma, ki so mi ga dodelili je bil odličen sploh za mojega očeta. Skratka enkratno vse skupaj kar se tiče apartmaja. Na plaži pa ti pride delati družbo galeb, ki obožuje slanino in sir in pije vodo po flaški.
complaints
your advice to other travelers V samem kampu je v mesecu septembru gostinska ponudba bolj slaba (razen v hotelu), tako da se moraš okoli hrane sam znajti, če pač ne želiš vsaki dan jesti v hotelu. Tudi v samem Ankaranu nisem zasledila dobre ponudbe, restavracija Bandima ima dobro hrano vendar zelo nesramno osebje, tako Vam obisk tam ne priporočam. Vse pohvale pa slaščičarni Aria za ponudbo in prijaznost, k njim pa se bomo zagotovo še vrnili in tudi Vam pripročam obisk.
service 10
value for money 10
sleeping 10
cleanliness 10
location 10
rooms 10
pools 10
food 10
personnel 8.5
WiFi 10
View Photos
Customer’s service:
00 386 41 838 697