Hotel Apollo - superior , opinie | Gradtur.si

Wynik rezultatów

Całkowita ocena hotelu

8.8
Bardzo dobry,
(Ocena 1 gość)

Wynik według kategorii

usługi 8.5
stosunek wartości do ceny 7
nocleg 10
czystość 10
lokalizacja 8.5
pokoje 10
baseny 7
wyżywienie 10
personel 5.5
WiFi 10

Popularny dla

biznes 0
para 1
rodzina 0
z przyjaciółmi 0
indywidualnie

Pokaż opinie dodane przez:   
Pokaż opinie w języku :
Słoweńskim
1 opinie

Ocena gości

8.8
DAMIJANA IN MATJAŽ B. PORTOROŽ SLOVENIJA 2021-10-30
Sobe so bile zelo čiste in vedno skrbno pospravljene. Nikoli ni bilo problema, da bi kaj manjkalo, vedno je bilo poskrbljeno za dovolj WC papirja, mila, brisač...Všeč nama je bila lokacija sobe in balkona, tudi ležišče je bilo dobro.
Zelo slabo je urejeno glede parkirišča. Premalo mest, slaba organiziranost pri prihodu glede prijave (težava, kje pustiti avto, gostje ne parkirajo v krogu..., očitno bi to moral nekdo usmerjati). Večina osebja v recepciji in restavraciji je bilo dokaj hladnih in včasih celo neprijaznih. Zjutraj pri zajtrku je včasih kar moteča preglasna glasba. Mislim pa, da bi bilo potrebno tudi več nadzora pri prihajanju gostov v bazen, saj je bilo pogosto, glede na "korona" čas v bazenu čisto preveč gostov. Glede na to, da ljudje sami niso bili toliko osveščeni, da bi se obrnili, če je bilo že dovolj ljudi v bazenu, bi morali za to poskrbeti zaposleni.
Hrana je bila dobra, sobarice pridne in zelo skrbne, poskrbite pa za obilo potrpljenja pri iskanju parkirišča in nemogočem izvozu iz parkirišča, če slučajno ostaneš brez prostega mesta. To je res katastrofa.

szeczegóły
Obsługa klienta:
info@hrvaska.net