ajax-loader
ajax-loader

Vile Terme ZrečeVile Terme Zreče

v bližini hotela in termalnih bazenov.

Lega:
V parku ob jezeru Zreče se nahaja 10 apartmajskih hišic,ki jih obdaja gozd in urejeni park. Umeščeni so v neposredni bližini hotela in bazenov, kar je še posebej prikladno za družine z otroki, ki se bodo v Gozdni vodni park lahko odpravile kar peš. Apartmaji razpolagajo s sodobno opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, lahko pa se odločite tudi za prehrano v hotelu. V vilah so dobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki!

APT 2+2:
Opis sobe: apartma -dva prostora: dnevni prostor s kuhinjo in kavčem (primernim za dve osebi oz. otroka ), ločena spalnica z dvema posteljema, kopalnica s tušem, fen, večji balkon s pogledom proti gozdu / jezero Zreče

APT 4+2:
Opis sobe: apartma - trije prostori, dnevni prostor s kuhinjo in kavčem primernim za dva dodatna ležišča, 2 spalnici s po dvema posteljama, 2x kopalnica s tušem, fen, 1x večji balkon s pogledom proti gozdu in 1x manjši balkon.

HOTELSKA PONUDBA:
kopanje v bazenu z akratotermalno vodo, vodna aerobika, sprehodi z osnovami nordijske hoje, kolesarjenje, tržnica kmečkih dobrot, večerni sprehodi z baklami, glasbeni večeri, otroške ustvarjalnice, ski oz. planinski bus Zreče – Rogla – Zreče (po voznem redu), nege obraza in telesa, masaže, kopeli, savna vas s programi savnanja, fitnes možnost transferja, 24-urna recepcija, shramba za prtljago, pralnica perila, kongresni center, zdravilišče, sef, frizer, internet neomejen brezplačen dostop za goste, ki koristijo katerikoli program iz veljavnega cenika.

Živali:
dovoljeni; doplačilo 15 EURdan

Prihod:
14:00 h

Odhod:
10:00 h

Namestitev Storitev 10.04.-26.11.
apt 2+2 1 x najem 95
apt 4+2 1 x najem 111

Gradtur club popust - 3%
za rezervacije do 30.12.

Cena vključuje:

- najem apartmaja (vključena posteljnina in brisače),
- 2 vstopnici za termalne bazene/ dan pri najemu APT 2+2 in 4 vstopnice pri najemu APT 4+2 ter 50% popust za dodatne vstopnice,
- vstop v Savna vas z vključenimi programi vrtinčenja zraka in pilingi (30% ugodneje).

Doplačila:

OBVEZNA DOPLAČILA
· Turistična taksa, prijava in zavarovanje znaša 1,30 EUR/dan/osebo, za otroke od 7 - 18 leta starosti 0,70 EUR/dan/osebo. Turistična taksa se poravna ob prihodu.
· končno čiščenje 25 EUR apt tip 2+2 in 35 EUR/apartma tip 4+2, ki se poravna ob prihodu.

MOŽNA DOPLAČILA
- Doplačilo za kosilo znaša 15 EUR/dan/osebo
- Pri bivanju krajšem od 2 dni je pribitek na nočitev z zajtrkom in polpenzion 20 %.