Vile Terme ZrečeVile Terme Zreče

Vile Terme Zreče

Vile Terme Zreče

Vile Terme Zreče

Vile Terme Zreče

Vile Terme Zreče

Vile Terme Zreče

Vile Terme Zreče

Vile Terme Zreče

Vile Terme Zreče

Vile Terme Zreče

v bližini hotela in termalnih bazenov.

Lega:
V parku ob jezeru Zreče se nahaja 10 apartmajskih hišic,ki jih obdaja gozd in urejeni park. Umeščeni so v neposredni bližini hotela in bazenov, kar je še posebej prikladno za družine z otroki, ki se bodo v Gozdni vodni park lahko odpravile kar peš. Apartmaji razpolagajo s sodobno opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, lahko pa se odločite tudi za prehrano v hotelu. V vilah so dobrodošli tudi vaši hišni ljubljenčki!

APT 2+2:
Opis sobe: apartma -dva prostora: dnevni prostor s kuhinjo in kavčem (primernim za dve osebi oz. otroka ), ločena spalnica z dvema posteljema, kopalnica s tušem, fen, večji balkon s pogledom proti gozdu / jezero Zreče

APT 4+2:
Opis sobe: apartma - trije prostori, dnevni prostor s kuhinjo in kavčem primernim za dva dodatna ležišča, 2 spalnici s po dvema posteljama, 2x kopalnica s tušem, fen, 1x večji balkon s pogledom proti gozdu in 1x manjši balkon.

HOTELSKA PONUDBA:
kopanje v bazenu z akratotermalno vodo, vodna aerobika, sprehodi z osnovami nordijske hoje, kolesarjenje, tržnica kmečkih dobrot, večerni sprehodi z baklami, glasbeni večeri, otroške ustvarjalnice, ski oz. planinski bus Zreče – Rogla – Zreče (po voznem redu), nege obraza in telesa, masaže, kopeli, savna vas s programi savnanja, fitnes možnost transferja, 24-urna recepcija, shramba za prtljago, pralnica perila, kongresni center, zdravilišče, sef, frizer, internet neomejen brezplačen dostop za goste, ki koristijo katerikoli program iz veljavnega cenika.

Živali:
dovoljeni; doplačilo 15 EURdan

Prihod:
14:00 h

Odhod:
10:00 h

Namestitev Storitev 10.04.-26.11.
apt 2+2 1 x najem 95
apt 4+2 1 x najem 111

Gradtur club popust - 3%
za rezervacije do 30.01.

Cena vključuje:

- najem apartmaja (vključena posteljnina in brisače),
- 2 vstopnici za termalne bazene/ dan pri najemu APT 2+2 in 4 vstopnice pri najemu APT 4+2 ter 50% popust za dodatne vstopnice,
- vstop v Savna vas z vključenimi programi vrtinčenja zraka in pilingi (30% ugodneje).

Doplačila:

OBVEZNA DOPLAČILA
· Turistična taksa, prijava in zavarovanje znaša 1,30 EUR/dan/osebo, za otroke od 7 - 18 leta starosti 0,70 EUR/dan/osebo. Turistična taksa se poravna ob prihodu.
· končno čiščenje 25 EUR apt tip 2+2 in 35 EUR/apartma tip 4+2, ki se poravna ob prihodu.

MOŽNA DOPLAČILA
- Doplačilo za kosilo znaša 15 EUR/dan/osebo
- Pri bivanju krajšem od 2 dni je pribitek na nočitev z zajtrkom in polpenzion 20 %.