Apartmaji BolfenkApartmaji Bolfenk

Apartmaji Bolfenk

Apartmaji Bolfenk

Apartmaji Bolfenk

Apartmaji Bolfenk

Apartmaji Bolfenk

Apartmaji Bolfenk

Apartmaji Bolfenk

Apartmaji Bolfenk

Wellness

Wellness

Wellness

Wellness

panorama - Pohorje

Apartmaji Bolfenk

Mariborsko Pohorje

Apartmaji Bolfenk

v bližini smučišča ter wellness centra. Mariborsko Pohorje

Lega:
Apartmaji Bolfenk so del hotelsko apartmajskega naselja Bolfenk: 5 apartmajskih hiš, 2 hotela, 1 depandansa hotela in gorski wellness center. Naselje se nahaja na vrhu Mariborskega Pohorja, središču zimsko-letnega turizma.

Oddaljenost:
Naselje petih apartmajskih hiš najdete nedaleč od zgornje postaje Pohorske vzpenjače in hotela Bellevue. Dostop do naselja je z gondolo, avtomobilom ali avtobusom iz smeri Hoč.

Namestitev:
Z lesom in kamnom obdana zunanjost hiš, predvsem pa skrbno izbrani interieri, odražajo visoko kakovost bivanja v apartmajih. Izbirate lahko med različnimi velikostmi razkošnih apartmajev: od 2 do 8 oseb. Vsaka hiša ima shrambo za smuči in urejeno javno parkirišče v neposredni bližini.

APP 1/2+3 :
Apartma za do 5 oseb, ima moderno kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor s kaminom (dve dodatni ležišči), TV sprejemnik, telefon, spalnico z dodatnim ležiščem ter kopalnico (tuš, sušilec za lase, WC).

APP 1/4+4 :
Apartma za do 8 oseb, ima moderno kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor s kaminom (dve dodatni ležišči), TV sprejemnik, telefon, dve spalnici (v vsaki je dodatno ležišče), dve kopalnici (kad, tuš, sušilec za lase, WC).

APP 1/1+2 :
Apartma/studio za do 3 osebe (1/2+1) je kot garsonjera in ima kuhinjico z jedino mizo, dnevni prostor s sedežno (dve ležišči na sedežni garnituri) in dodatno posteljo, TV sprejemnik, telefon ter kopalnico (tuš, sušilec za lase,WC).

HOTELSKA PONUDBA:
Apartmajskim gostom je na razpolago:
- pozimi: smučišče v neposredni bližini, izposoja smučarske opreme in smučarska šola (le 150 m), gorski wellness center Bolfenk (bazen, savne, beauty in drugi masažni programi)
- poleti: gorski wellness center Bolfenk (bazen, savne, beauty in drugi masažni programi), izposoja gorskih koles, poletno sankanje, pohodniške poti, Center naravne in kulturne dediščine Bolfenk (le 300 m),
- trgovina v samem apartmajskem naselju.

Živali:
dovoljene; doplačilo 10 EUR/dan

Prihod:
16:00 h

Odhod:
10:00 h