Opinię Domki mobilne - kemping Terme Čatež - GEB - Izredno Zadovoljni in izrekamo same pohvale! Resnično smo bili zelo zadovoljni s hiško, čistočo, okolico hiške, opremo v hiški.... Ob enem pa moram pohvaliti tudi Gradtur.si, za njihovo prijaznost, korektnost in njihove hitre povratne informacije!, opinie | Gradtur.si

<< Wróć do oceny hotelu
9.3 / 10
Ocena
imię Polona Z.
miejsce Ljubljana
państwo Slovenija
data 2020-09-16 07:50:49
Typ noclegu
pochwały Izredno Zadovoljni in izrekamo same pohvale! Resnično smo bili zelo zadovoljni s hiško, čistočo, okolico hiške, opremo v hiški.... Ob enem pa moram pohvaliti tudi Gradtur.si, za njihovo prijaznost, korektnost in njihove hitre povratne informacije!
skargi Imela pa bi samo eno malo grajo, in sicer na kuhinjsko posodo. Definitivno jo je premalo! Manjka džezva za kavo, katero smo morali kupiti. Manjka pa tudi ostala posoda, majhne posode oz. kozice za kuhanje. So samo trije veliki lonci, kateri so zelo nepraktični.... Ampak smo se vseeno znašli..... :)
Wasze porady dla innych podróżnych Izredno priporočam takšen tip hiške! So izredno lepe, ohranjene in čiste, po vrhu vsega pa so še na luštni in mirnejši lokaciji. Definitivno priporočam takšno hiško družinam! Prav tako pa priporočam agencijo Gradtur.si, preko katere smo se odločili za najem takšnih hišk! So izredno prijazni, korektni in hitro odzivni na povratne informacije!
usługi 10
stosunek wartości do ceny 10
nocleg 10
czystość 8.5
lokalizacja 10
pokoje 10
baseny 8.5
personel 8.5
WiFi 8.5
Obsługa klienta:
00 386 41 838 697