Falkensteiner Hotel Cristallo értékelés | Gradtur.si

az eredmények összefoglalása

a szálloda értékelése

6.5
Nem megfelelő,
(értékelés 2 vendég)

értékelés kategóriák szerint

szolgáltatás 6.3
ár/minőség kapcsolat 7
alvás 5.5
tisztaság 6.3
elhelyezkedés 10
szobák 7.8
étkezés 5.5
személyzet 5.5
WiFi 5.5

érdekes számukra:

üzleti
párok számára
család 2
barátokkal
solo utazás

Értékelések szűrése:   
Még több értékelés ezen a nyelven :
szlovén
2 értékelés

a vendégek értékelése

6.7
Martin Grosuplje Grosuplje 2019-02-03
Odlična lega hotela.
Odnos osebja je strogo zategnjen, nasmeh ni naraven. Osebje je zdolgočaseno. V SPA recepciji je non stop hodilla ven kadit. Ko si za brisače čakal in prosil za dve brisači (za savno) je zavijala z očmi in dobesedno vrgla brisači na pult. Hrana je še vedno okusna a premalo izbora, v 10 letih se je znatno zmanjšala prej raznolika ponudba. Gretje sobe preso noči prevroče, podnevi gretje ni delalo. Kljub večim intervencijam, smo bili do srede (4 dni) podnevi na hladnem. Potem so popravili, je bilo pa vroče:(
Pri rezervaciji dogovoriti vse "malenkosti". Npr: garaža je pri nas, zamolčijo pa, da je 10 eur na dan. Če imate dojenčka ali manjše otroke morate vzeti s seboj nujne stvari, ker nimajo "kotička" za mamice (pripravo hrane za malčke).

részletes
6.7
Martin Grosuplje 2018-01-30
Odlična lega hotela glede na izhod na smučišče. Odličen ski-depo z omaricami, ki pripadajo sobam. Različne igralnice za otroke in urejeno varstvo otrok.
Osebje ne zna dobro nemško niti angleško (madžari) in ne razume, kaj gost želi . Neurejeno parkiranje v garaži, premajhni parkirni boksi in prevelika cena (9 eur) za parkiranje v garaži. Ob tem, da druge alternative parkiranja niti ni.
strošek parkiranja v garaži naj upoštevajo kot dejstvo

részletes
Ügyfélszolgálat:
[email protected]