Recenzija Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora - ex. hotel Prisank - Čiste sobe, dobra hrana, super lokacija, ocjena - mišljenje gostiju | Gradtur.si

<< Nazad
8.3 / 10
Ocjena
ime Urška
kraj
država Slovenija
datum 2017-03-11 22:00:34
Tip smještaja
pohvala Čiste sobe, dobra hrana, super lokacija
loši utisci Hotelu glede hrane, čistoče, osebja dejansko nimaš kaj očitati (no, razen tega, da ti v Sloveniji, v slovenskem hotelu, streže natakar, ki brez kakršne koli slabe vesti govori hrvaško in se niti ne potrudi govoriti slovensko in da natakarji kot kakšni šakali gledajo, kdaj boš izpraznil krožnik, da ti ga bodo lahko čim prej vzeli). Vendar pa je to tudi vse kar boste dobili v tem hotelu. Nobene dodane vrednosti. Ni tistega nekaj več, zaradi česar bi si želeli priti nazaj. V hotelu smo bivali v času šolskih zimskih počitnic, pa ni bilo nobene animacije, hotel nima nobenega prostora za otroke (ima igralnico, v kateri so biljard in namizni nogomet), na pustni torek ni bilo ničesar, kljub temu, da je v hotelu bivalo ogromno otrok in so se praktični vsi oblekli v pustne kostume. Vse to se seveda razume, če gre za majhen hotel ali pa termin izven glavne sezone - v našem primeru pa je šlo za vrhunec sezone in hotel, ki ima ogromno neizkoriščenega prostora. Tako, da, žal, smo hotel zapustili precej razočarani in si ne želimo še kdaj bivati v njem. Tudi sicer smo od Kranjske Gore pričakovali več - glavna sezona, do smučišča pa prideš po lužah do kolen, nihče se ne potrudi česarkoli nasuti, okrog igral na smučišču globoke luže, pa nihče ni igral obdal s trakom, da bi preprečil dostop, nobene otroške animacije na smučišču, ko se smučišče zapre, tam ni več ničesar, sama Kranjska Gora pa, na vrhuncu sezone, pred Pokalom Vitranc, spi, ničesar ni, ničesar se niti ne potrudi ponuditi turistu. Skratka: ena sama žalost. Tako zelo drugače kot na Rogli.
vaš savjet drugim putnicima: Če imate majhne otroke, si raje izberite kakšen drug hotel. Ker v tem zanje ni ničesar. Žal.
usluga 7
vrijednost za novac 7
spavanje 8.5
čistoća 8.5
lokacija 10
sobe 8.5
bazeni 7
prehrana 10
osoblje 8.5
Korisnički servis:
[email protected]