Bewertung Terme Village – Mobilheime Catez - GEB - Izredno Zadovoljni in izrekamo same pohvale! Resnično smo bili zelo zadovoljni s hiško, čistočo, okolico hiške, opremo v hiški.... Ob enem pa moram pohvaliti tudi Gradtur.si, za njihovo prijaznost, korektnost in njihove hitre povratne informacije!, Bewertungen | Gradtur.si

<< Zurück zur Objektbewertung
9.3 / 10
Wertung
Name Polona Z.
Ort Ljubljana
Land Slovenija
Datum 2020-09-16 07:50:49
Unterkunftstyp
positivie Erfahrungen/Lob Izredno Zadovoljni in izrekamo same pohvale! Resnično smo bili zelo zadovoljni s hiško, čistočo, okolico hiške, opremo v hiški.... Ob enem pa moram pohvaliti tudi Gradtur.si, za njihovo prijaznost, korektnost in njihove hitre povratne informacije!
negative Erfahrungen/Kritik Imela pa bi samo eno malo grajo, in sicer na kuhinjsko posodo. Definitivno jo je premalo! Manjka džezva za kavo, katero smo morali kupiti. Manjka pa tudi ostala posoda, majhne posode oz. kozice za kuhanje. So samo trije veliki lonci, kateri so zelo nepraktični.... Ampak smo se vseeno znašli..... :)
Ihre Reisetipps an andere Urlauber: Izredno priporočam takšen tip hiške! So izredno lepe, ohranjene in čiste, po vrhu vsega pa so še na luštni in mirnejši lokaciji. Definitivno priporočam takšno hiško družinam! Prav tako pa priporočam agencijo Gradtur.si, preko katere smo se odločili za najem takšnih hišk! So izredno prijazni, korektni in hitro odzivni na povratne informacije!
Leistung/Service 10
Preis-Leistungs-Verhältnis 10
Schlafen 10
Sauberkeit 8.5
Lage und Umgebung 10
Zimmer 10
Pools 8.5
Hotelpersonal 8.5
WiFi 8.5
Kundendienst:
00 386 41 838 697