Bewertung Chalet Burja - Lokacija: prva liga. Kaj hočeš lepšega, kot da si na smučišču doma, tudi Vogel, kot smučišče, nam je všeč. Hrana: solidna. Za zajtrk bi lahko kdaj za spremembo dobili svež kruh, a smo zaman upali. Pa tudi to ni tako moteče., Bewertungen | Gradtur.si

<< Zurück zur Objektbewertung
6.7 / 10
Wertung
Name Katarina
Ort
Land Slovenija
Datum 2013-10-16 13:20:44
Unterkunftstyp
positivie Erfahrungen/Lob Lokacija: prva liga. Kaj hočeš lepšega, kot da si na smučišču doma, tudi Vogel, kot smučišče, nam je všeč. Hrana: solidna. Za zajtrk bi lahko kdaj za spremembo dobili svež kruh, a smo zaman upali. Pa tudi to ni tako moteče.
negative Erfahrungen/Kritik Največja kritika gre na posteljo, na kateri preživiš več ur kot na smučanju. Če pa ne moreš spati zaradi uničene vzmetnice in se celo noč obračaš, ko padeš v luknjo in začutiš 'feder', ki se ti zapiči v rebra, ali hrbet, je to grozno!!! Zjutraj si pa itak ves zlomljen. Govorim o vzmetnici v spalnici, kjer je zakonska postelja. Trije otroci, ki so spali v gornjem delu na tleh, so imeli dobre blazine. Tudi sedežna v dnevnem prostoru, kjer je TV, se skoraj razpada. Na ostalo nimamo pripomb, razen če omenim izredno močan in včasih neprijeten vonj po česnu, ki je ves čas prisoten, ko spodaj pečejo pizze, vendar vem, da na to ne morete vplivati.
Ihre Reisetipps an andere Urlauber:
Leistung/Service 7
Preis-Leistungs-Verhältnis 5.5
Schlafen 4
Sauberkeit 7
Lage und Umgebung 10
Kundendienst:
00 386 41 838 697