Apartments Hochegg hodnocení | Gradtur.si

Souhrn hodnocení

Společné hodnocení hotelu

9.6
Výborně,
(Hodnocení 2 host)

Hodnocení po kategoriích

služba 9.3
poměr cena / kvalita 10
spaní 9.3
čistota 10
poloha 8.5
pokoje 8.5
personál 10

zajímavé pro

pracovně
pár
rodina 1
kamarády 1
individuálně

Zobrazit hodnocení, která napsali:   
Zobrazit hodnocení :
ve slovinštině
2 hodnocení

Hodnocení hostů

10
tomislav lendava Slovenija 2020-03-08
Nastanitev je bila taka, kot je opisana. Bili smo na smučanju v bližnjem Lachtalu (3 km od nastavitve), apartma je imel vse potrebno za nastanitev z družino in prijatelji. Enostaven vstop v apartma (z kodo), čistoča sob, savnanje po celodnevni smuki pa je idilično.
Vse je bilo super. Glede vstopa v apartma svetujem, da agencija poudari, da se pred prihodom naj kontaktira lastnika apartmajev, da poda informacijo o kodi za vstop v hišo in številko apartmana, kjer se prebiva, saj na licu mesta ni recepcije.
Priporočam drugim potnikom, saj ima vse potrebno za oddih.

Detailně
8.5
Petra Slovenija 2020-03-01
Zelo čist in urejen apartma s sicer bolj osnovno opremo. Dovolj veliko parkirišče. V pritlicju stavbe je prostor za wellness s tremi savnami in počivalniki, tako da se iz aparmaja do tja lahko sprehodiš v kopalnem plašču. Zelo čisto in urejeno. Brezplačen delujoč wi-fi.
V apartmaju za sedem ljudi je samo ena mansardna kopalnica, kar zna biti v jutranjih urah malo premalo. TV ni deloval. Precej strme stopnice do apartmaja. Apartma ni ob smučišču (potrebuješ avto, sicer pa zjutraj pred apartmajem ustavi tudi smučarski avtobus).
Value for money - zagotovo dobiš tisto, kar plačaš in še kakšen bonus zraven. Wellnes v isti hiši je super zadeva, ki definitivno zelo paše po smučanju. Lachtal pa je zelo prijetno srednje veliko smučišče primerno za bolj in tudi malo manj izkušene smučarje oziroma družine.

Detailně
Služby zákazníkům:
00 386 41 838 697